Το DesignAthens (η διοργάνωση που διαδέχθηκε το δεκαετούς πορείας Πανόραμα Design) θα πραγματοποιήσει φέτος την τρίτη του διοργάνωση!

Ημερομηνία & Ώρα :

  • Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 15:00 - 20:30
  • Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 12:00 - 17:30

Χώρος :

  • Το Θέατρο του ACS Athens

Πρόσθετα Εργαστήρια :

  • Σχολή Βακαλό: 21 - 22 Ιανουαρίου

website & Εισητήρια :

  • Επισκεφτείτε το designathens.com για λεπτομέρειες και εισητήρια

Το DesignAthens 3 πρόκειται να φιλοξενήσει εκθέσεις, εργαστήρια, ευκαιρίες επαγγελματικών και κοινωνικών επαφών, και σαφώς το γνωστό συνεδριακό του κομμάτι με παρουσιάσεις από την ελληνική και τη διεθνή κοινότητα της οπτικής επικοινωνίας.  Αποτελεί μια κατεξοχήν εξαιρετική ευκαιρία για την ελληνική δημιουργική κοινότητα να συγκεντρωθεί, να ενημερωθεί και να εμπνευστεί.

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου ανοίγει ο εικονογράφος ο Σταύρος Δάμος, ενώ από το Λονδίνο μας έρχεται ο Νίκος Γεωργόπουλος.  Στη συνέχεια, το λόγο θα πάρουν οι Βαγγέλης Πίσπας της Garamond Design, οι Spir.to από την Κρήτη, το σημαντικότερο δημιουργικό γραφείο της Ρωσίας Ermolaev Bureau.  Την πρώτη μέρα θα κλείσουν ο art director Ugo Gattoni και ο Δημήτρης Κολιαδήμας της Semiotik Design Agency από τη Θεσσαλονίκη.

Mε τυπογραφία ξεκινά η δεύτερη μέρα του DesignAthens 3 και με την ομάδα του γραφείου Holy, την οποία διαδέχονται με σειρά ο Νίκος Παλαιολόγος, ο Μανόλης Φιοράκης aka outoftape, o Μιχάλης Κάρολος και το White Studio. Τη δεύτερη μέρα κλείνουν το δημιουργικό γραφείο Vasava και το ελληνο-ολλανδικό δίδυμο Typical.

Τα φετινά εργαστήρια του DesignAthens, που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 21 και 22 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της Bακαλό, είναι τέσσερα.  Καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ενδιαφερόντων, γνώσεων και δεξιοτήτων: Lettering από τον Vladimir Radibratovic, Ρετούς στο Photoshop από τον Νίκο Γαζετά, Living web design από τον Μάριο Λινάκη και Μηχανική του χαρτιού από την Ευαγγελία Μπίζα.

Στο πλαίσιο του τρίτου DesignAthens (και παράλληλα με το συνέδριο στο θέατρο στο ACS Athens), θα λειτουργήσει έκθεση μεταξοτυπίας από την ελληνική σκηνή καθώς και pop up store για όσους θέλουν να αποκτήσουν συλλεκτικά έργα.  Η έκθεση διοργανώνεται με τη φροντίδα του Μανώλη Αγγελάκη (tind).