Γιά την ενίσχυση του Κοινοτικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου, ( υπό την αιγίδα του Γραφείου Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Χαλανδρίου)

Κοινοτικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου

Η οργάνωση παρέχει βασικά είδη διατροφής, δωρεάν, σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την οργάνωση να ξανα-γεμίσει τα ράφια της: Στόχος μας είναι να συλλέξουμε 525 σακκούλες με τρόφιμα και άλλα είδη (όσες και οι θέσεις του θεάτρου).

Έτσι, αντί να πωλήσουμε εισητήρια, σας ζητάμε να φέρετε μία μικρή σακκούλα με τρόφιμα και άλλα είδη σαν αντίτιμο γιά την παράσταση.

*Το Κοινωνικό Παντοπωλείο χρειάζεται τα παρακάτω: λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια (ξηρά), σάλτσες, χαρτικά, είδη καθαρισμού και προσωπικά είδη καθαρισμού / περιποίησης

Είστε προσκεκλημένοι σε μία βραδιά με τραγούδια, χορό, και γέλιο καθώς μία ομάδα από 50 καθηγητές, προσωπικό, αποφοίτους και μαθητές του ACS Athens θα σας διασκεδάσουν με τον "παλιό παραδοσιακό τρόπο" του βαριετέ.

Η ομάδα μας από τραγουδιστές, χορευτές, μουσικούς, κωμικούς και το τεχνικό προσωπικό του Θεάτρου του ACS Athens έχουν ετοιμάσει μία παράσταση που θα σας κάνει να σφυρίξετε, να τραγουδήσετε μαζύ μας, να γελάσετε και να χορέψετε μαζύ μας: κι όλα αυτά γιά να γιορτάσουμε την κοινότητα μας και να υποστηρίξουμε / ενισχύσουμε τους γείτονές μας του Χαλανδρίου, σε μία ώρα ανάγκης.

Ημερομηνία & 'Ωρα :
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2014 @20:30 - Ελεύθερη Είσοδος!

Χώρος :
Το Θέατρο του ACS Athens

Είσοδος :
Μία μικρή σακκούλα με τρόφιμα και άλλα βασικά είδη*...