Στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ 2011

Η δέκατη ετήσια διοργάνωση των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 16 Απριλίου στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου. Καταξιωμένοι αλλά και νέοι δημιουργοί από όλο το φάσμα της ελληνικής γραφιστικής κοινότητας συμμετείχαν στα φετινά Βραβεία διαγωνίστηκαν σε 35 κατηγορίες  που καλύπτουν το χώρο της οπτικής και έντυπης επικοινωνίας (Γραφιστική – Διαδίκτυο - Εικονογράφηση).  Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως και τα φετινά ΕΒΓΕ υποστηρίζονται από τη Διεθνή Συνομοσπονδία Σωματείων Γραφιστικής (ICOGRADA) καθώς και από την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.).

Μέσα απο την ιστοσελίδα των ΕΒΓΕ (http://www.ebge.gr) οι επισκέπτες μπορούν τόσο να ενημερωθούν για την Τελετή Απονομής και το πάρτυ που θα ακολουθήσει στο club BIOS, όσο και να προχωρήσουν στην κράτηση και αγορά της θέσης τους μέσω του online συστήματος αγοράς εισιτηρίων (http://www.designerstribe.com).

Τα ΕΒΓΕ 2011 γίνονται με την υποστήριξη των εταιριών: AKTO, Atlas Digital, Apeiron Photos, Corbis, Αφοι Κοντορούση, Χαρτιά Περράκης