bonasera.png

Ο Capital Link CSRinGreeece στηρίζει έμπρακτα και ενεργά τη «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ», με τη συμμετοχή της Προέδρου του, κυρίας Όλγας Μπορνόζη στη θεατρική ομάδα.

Η «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ»  συστάθηκε το 2009 και βασικός σκοπός είναι η έμπρακτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η ενίσχυση ευπαθών ομάδων. Η κοινή αγάπη των μελών της ομάδας για το θέατρο και η επιθυμία τους να βοηθήσουν τους ασθενέστερους, τους οδηγεί να οργανώνουν ετήσιες θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

 Φέτος από τις 10 ως 15 Μαΐου 2018, στο Θέατρο ACS Athens στο Χαλάνδρι, η «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ»  παρουσιάζει την κωμωδία της Α. Κασκαρέλη:  «BONASERA - BONASERA» ή «Όλα του γάμου δύσκολα».

Το Capital Link CSRinGreeece και η Πρόεδρός του κυρία Όλγα Μπορνόζη που παίζει στο έργο, σας παρακαλεί θερμά να ενισχύσετε τη προσπάθεια αυτή που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά, με την αγορά εισιτηρίων των οποίων το κόστος ανέρχεται σε 25 Ευρώ.

Για αγορά εισιτηρίων επικοινωνήστε με τη κυρία Ελένη Λυκίδη στα τηλέφωνα:  κινητό 6948-240.406 και γραφείο 210.610.9800 -  e mail: marketing@capitallink.com

Στη συνέχεια θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το φετινό έργο και μια σύντομη υπενθύμιση της ταυτότητας και του έργου της «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑΣ».

Το Capital Link CSRinGreeece, η κυρία Μπορνόζη και όλοι οι συντελεστές και μέλη της «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑΣ», σας περιμένουν με χαρά ελπίζοντας να σας μεταδώσουν τη δική τους χαρά !

Η Ομάδα Θεάτρου 08 – «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ» παρουσιάζει την κωμωδία της Α. Κασκαρέλη
«BONASERA - 
BONASERA»
ή
Όλα του γάμου δύσκολα

10 - 15 Μαΐου 2018
Θέατρο ACS Athens

Αγίας Παρασκευής & Καζαντζάκη 129, Χαλάνδρι 152 34

Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου
Μουσική σύνθεση - Ενορχήστρωση: Θάνος Γεωργουλάς
Χορογραφία - Κίνηση: Χριστιάννα Κουλιζάκη

Η Κωμωδία «Bonasera-Bonasera» ή Όλα του γάμου δύσκολα είναι το ένατο θεατρικό έργο που παρουσιάζουμε. Με όπλο μας το γέλιο, προσπαθούμε να προσφέρουμε μια καλύτερη πραγματικότητα στους συνανθρώπους μας και τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την εκπλήρωση του φιλανθρωπικού έργου μας. Ελπίζουμε ότι το πιστό κοινό μας θα αγκαλιάσει για ακόμα μια φορά  την νέα μας προσπάθεια.

Οι παραστάσεις θα γίνουν από 10 15 Μαΐου 2018 στο Θέατρο ACS Athens στο Χαλάνδρι. Το κάθε εισιτήριο κοστίζει 25 € και μετά το πέρας των παραστάσεων δίνουμε μια μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του θεάτρου. Έναρξη παράστασης καθημερινά στις 21:00 και την Κυριακή στις 19.30. Σκηνοθέτης είναι ο φίλος της ομάδας Γιώργου Οικονόμου, η ευρηματική σκηνοθεσία του οποίου μας οδήγησε στην περσινή επιτυχία στην Αθήνα αλλά και στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε μια εποχή παρακμής όπως αυτή που βιώνουμε, η πραγματικότητα των "Μπονασέρα" είναι σκληρή. Εγκλωβισμένοι στον αγώνα της επιβίωσης οι ήρωες του έργου είναι δυσαρεστημένοι από τη ζωή που ζουν. Όπως κι εμείς. Είναι όλοι ελεύθεροι να την αλλάξουν, αλλά δεν το κάνουν και περιμένουν, όπως εμείς, πότε θα τους απλώσει ο Θεός το χέρι. Σε κάθε ευκαιρία σκάβουν το λάκκο του διπλανού τους και αρνούνται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Ακριβώς όπως εμείς.

Οι χαρακτήρες του έργου πολλοί: θύματα, κηφήνες, έξυπνοι, κουτοί, απατεωνίσκοι, κακοποιοί κι ένας κρατικός λειτουργός που αν μπορούσε θα προσημείωνε και τα όνειρα. Αυτό που τελικά λειτουργεί σαν καταλύτης, είναι η διαπίστωση ότι η ζωή δεν είναι πρόβα για μια άλλη ζωή. Υπάρχει ζωή και προτού το θάνατο. Οι καταπιεσμένοι χαρακτήρες αγνοώντας λογική και κοινωνικούς περιορισμούς, κάνουν μαζί την υπέρβαση και βαδίζουν σε μια παράλογη, αβέβαια, αλλά καινούργια κατάσταση. Έτσι, μέσα από την ηθελημένη υπερβολή του το έργο παρακινεί να φανούμε δυνατοί, να ξεφύγουμε από την πλήξη, να κάνουμε την ζωή μας να αξίζει.

Η συνέχεια επί σκηνής,,,,,

Ομάδα Θέατρου 08 – «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ»

Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία

Η «Ομάδα Θεάτρου 08», γνωστή στο κοινό της σαν «Θεατροπαρέα», είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που συστάθηκε το 2009 και της οποίας βασικός σκοπός είναι η έμπρακτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η ενίσχυση ευπαθών ομάδων. Δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που εμπνέονται από τις ανθρώπινες αξίες. Η κοινή τους αγάπη για το θέατρο και η επιθυμία τους να βοηθήσουν τους ασθενέστερους τους οδηγεί να οργανώνουν ετήσιες θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της οκτώ θεατρικές παραγωγές, τα έσοδα των οποίων έχουν διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η Θεατροπαρέα βασίζεται ουσιαστικά στην εθελοντική προσφορά, πρεσβεύοντας ότι η συνεργασία κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Έχει πολλούς υποστηρικτές και εθελοντές συνεργάτες, οι οποίοι αγκαλιάζουν θερμά την προσπάθεια και το έργο της.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑΣ

Από τις εισπράξεις των εισιτηρίων και σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη υποστήριξη χορηγών η Θεατροπαρέα έχει διαθέσει πάνω από 200.000 ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Προσκαλεί σταθερά στις παραστάσεις της συνανθρώπους με σωματικές ιδιαιτερότητες και προσφέρει δωρεάν είσοδο στους οικονομικά ασθενείς.

 Ειδικότερα, αποδέκτες δωρεών έχουν αποτελέσει μέχρι σήμερα:

Το μικρό νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο στο χωριό Κρανιά Γρεβενών, το 2θέσιο δημοτικό σχολείο Χώρας Σερίφου, Το νηπιαγωγείο Αστυπάλαιας, Το νηπιαγωγείο στο ορεινό χωριό Απόλλωνα της Ρόδου, Το δημοτικό σχολείο Κρανιδίου Αργολίδας, Το Ίδρυμα για την Προστασία Απροσάρμοστων Παιδιών «Η Θεοτόκος», Το Φιλανθρωπικό Σωματείο – Κέντρο Ειδικών Ατόμων « η Χαρά », Το Φιλανθρωπικό Σωματείο για την φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις « MDA Ελλάς » Η ΜΚΟ PRAKSIS για το καινοτόμο της πρόγραμμα « Κοινωνική Κατοικία & Day Centers » του Ιδρύματος « Σταύρος Νιάρχος », Ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ΣΚΕΠ, για την καταπολέμηση του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού των νέων με αναπηρία Ο Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Η ένωση «Μαζί για το Παιδί», Η νεαρή αθλήτρια τοξοβολίας Αριάδνη Χόρτη, Η νεαρή νοσηλεύτρια Δήμητρα Γκότση, Το Εβραϊκό Μουσείο, Τα Παιδικά Χωριά SOS, Η «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών», Το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι φίλοι της Μέριμνας» κ.α.